Politika o kolačićima

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju obezbeđujući efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica.

Kolačići omogućavaju našem sajtu da Vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi Vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Kako treća lica koriste „kolačiće“ na sajtu Polovnjaci.rs?

Kako bi obezbedila određene usluge na svom web sajtu, kompanija Inženjering doo, može sarađivati sa trećim licima. Drugi oglašivači i ostale organizacije mogu koristiti svoje „kolačiće“ da bi prikupili informacije o Vašim aktivnostima na našem web sajtu. Ove informacije mogu koristiti trećem licu da prikaže oglase za koje veruje da će Vama biti od značaja na osnovu sadržaja koji ste gledali. Predmetni oglašivači mogu koristiti ove informacije u cilju utvrđivanja stepena efektivnosti svojih oglasa. „Kolačiće“ trećeg lica mi ne kontrolišemo, da biste ih onemogućili ili izbrisali molimo Vas da više informacija i instrukcije za onemogućavanje potražite na web stranici relevantnog trećeg lica.

Koje „kolačiće“ koristimo?

Kompanija Inženjering doo na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:

  1. Kolačiće funkcionalnosti
  2. Kolačiće analitike
  3. Kolačiće marketinga i oglašavanja

Kolačići funkcionalnosti

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo Vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu. Primera radi, kolačići funkcionalnosti, omogućavaju uporedni prikaz tehničkih karakteristika dva ili više proizvoda i omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.

Kolačići analitike

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na sajtu Polovnjaci.rs prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike, nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti sajtu Polovnjaci.rs i pokazuju nam performanse i efektnost našeg digitalnog oglašavanja. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types

Kolačići marketinga i oglašavanja

Kolačići marketinga i oglašavanja pomažu, kompaniji Inženjering doo i njenim partnerima, da Vam prikažu relevantne oglase koji su u skladu sa Vašim interesovanjima i koji Vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Takođe, možemo koristiti kolačiće iz grupe marketinga i oglašavanja da bismo ograničili broj prikazivanja istog oglasa na sajtu Polovnjaci.rs, kao i da ocenimo stepen efektivnosti naših digitalnih marketinških kampanja. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta, kao što je www.google.com. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types

Za uputstvo kako isključiti sve kolačiće kliknite na ikonicu pregledača ispod:

* Imajte u vidu da ukoliko isključite kolačiće mnogi sajtovi neće funkcionisati kako treba.

Kolačići marketinga i oglašavanja

Novi automobil
Automobili
Novi motor
Motori
Novi kamion
Kamioni, autobusi i mehanizacija
Novi rezervni deo
Rezervni delovi